+36 72 239 018 danic@t-online.hu

Szerbusztok!

Bizonyára hallottatok már az iskolagyümölcs programról. Sőt, biztos vagyok benne, hogy aktív résztvevői is vagytok, vagy lesztek!

Mit is kell tudni a programról?

Már három éve, hogy az iskolák alsó tagozatos diákjainak heti három alkalommal biztosítunk napi egy gyümölcsöt az egészséges táplálkozás céljából.
A napi rendszerességgel elfogyasztott gyümölcsöt a gyermekek szervezete megszokja és a későbbi időszakban igényli, majd szokássá is válik.

Kedves Gyerekek!

Tanultátok és sokat hallottátok már, hogy a szervezetnek vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége. Ezeket az anyagokat a gyümölcsökben és zöldségekben mind megtaláljuk, rendszeres fogyasztásukkal folyamatosan pótolni tudjuk hiányukat.
A vitaminok és ásványi anyagok alap építőkövei az immunrendszerünknek.

Így leszünk mindig egészségesek és erősek.

A rendszeres gyümölcsfogyasztás mellett néha kóstoltatásra küldünk más gyümölcsöt és zöldséget, így megismerhetitek azok ízét, zamatát.
Kedveskedésként pedig kisebb ajándékot szoktunk adni mindenkinek, amiről a kertészetünk eszetekbe fog majd jutni /pl. vonalzó, biztonsági szalag, zsírkréta, órarend/.

Légy aktív!

Ha tetszik Nektek az iskolagyümölcs program, küldhettek a címünkre rajzot, fényképet, levelet.
Ha pedig más ötletetek van, szívesen továbbítjuk a szervezőknek.

Címünk: 7628 Pécs, Danicpuszta
danic@t-online.hu

Sziasztok:

Danic Kft

Küldök egy anyagot!

Ha szeretnétek nekünk rajzot, fényképt, vagy bármilyen más, gyümölccsel és egészséges táplálkozással összefüggő pályamunkát küldeni, akkor azt itt megtehetitek! 

Várjuk a munkáitokat!